МНТ хуманитарно ќе го одбележи својот 79-ти роденден

Македонскиот народен театар хуманитарно ќе го одбележи својот 79. роденден со изведба на претставите „Силјан Штркот Шанца“ и „Сите сме птици“ на 3-ти април од 12 и 20 часот.

Средствата од продадените билети ќе бидат наменети за лекување на нашиот Леонид.