Неделен Репертоар – Кино Браќа Манаки – Битола

Во претстојната недела, од 23-ти до 28-ми јануари, Кино Браќа Манаки – Битола нуди богат репертоар со моментално најактуелните филмови.
Билетите се набавуваат еден час пред проекцијата!

23.1.2024

18:00 Само не ти (Влезница:200 мкд)
20:00 Слуга 2 (Влезница:200 мкд)

24.1.2024

18:00 Само не ти (Влезница:200 мкд)
20:00 Слуга 2 (Влезница:200 мкд)

25.1.2024

18:00 „ Смрдушковци  – Добредојдовте во Смрдвил“ (The Ogglies – Welcome to Smelliville)
(Влезница:100 мкд)
20:00 Недела (Влезница:200 мкд)

26.1.2024

18:00 „ Смрдушковци  – Добредојдовте во Смрдвил“ (The Ogglies – Welcome to Smelliville)
(Влезница:100 мкд)
20:00 Недела (Влезница:200 мкд)

27.1.2024

16:00 ДУХОТ ОД КАНТЕРВИЛ (синхронизиран на македонски) Влезница:180 мкд
18:00 ДУХОТ ОД КАНТЕРВИЛ (синхронизиран на македонски) Влезница:180 мкд
20:00 Недела (Влезница:200 мкд)

28.1.2024

16:00 ДУХОТ ОД КАНТЕРВИЛ (синхронизиран на македонски) Влезница:180 мкд
18:00 ДУХОТ ОД КАНТЕРВИЛ (синхронизиран на македонски) Влезница:180 мкд
20:00 Недела (Влезница:200 мкд)